Група семейни констелации, 21 юли, 18:30

Група семейни констелации

Дали сте се питали в каква степен можете да постигнете близост с любимия човек, получавате ли нужното внимание, чувствате ли се приети, изпитвате ли доверие във връзката, можете ли винаги да разчитате на прегръдка и разбиране?

Всичко това е свързано и с нашето семейство, корени, предци. Всяко от тези чувства или неговата липса показва нещо, за което може да се намери по-добро решение с помощта на семейните констелации.

Освен поставените теми пак ще направим една медитация за всички, която ще е свързана с начините, по които изживяваме любовта, с чувствата, за които говорихме.

Семейните контелации са преживяване, което ни помага да видим връзката си с нещо много по-голямо и силно, със семейната ни система и това, което е отвъд семейната система. Те са един от най-ефективните кратки подходи. Могат да се използват във всяка сфера на човешкия живот.

Те ни помагат и да се обърнем към себе си, да се приемем такива, каквито сме и да изпитаме мир с вътрешния си живот и любов към себе си.

Човек се движи и успява в живота си не само благодарение на своята лична сила, но благодарение и на силата на семейната си система. Семейните констелации дават сила и стимулират движението ви в живота. Спомагат за възстановяването на баланса и ви помагат така да инвестирате ресурсите си, че да успявате в живота. Повече информация за семейните констелации тук.

ДАТА
21 юли, 2016, 18:30 – 21:30 часа (събитието се повтаря всеки трети четвъртък в месеца)
ФАСИЛИТАТОР
Божидар Цендов – Два пъти сертифициран фасилитатор по Системни и Семейни Констелации, НЛП Мастер.
ЦЕНА
Цена при поставяне на тема: 70 лв. Цена за участващи наблюдатели – 20 лв. Решение за поставяне на тема за работа може да се време и по време на самото събитие.
ЗА ЗАПИСВАНЕ
Телефон: +359 888 605 365 – Божидар Цендов
Записванията във Фейсбук не са достатъчни.
ВАЖНО
Място за участие се запазва при записване на контакти и данни за участие на телефона по-горе. При записването участниците ще получат упътване как да се подготвят, за да бъде преживяваното по най-добрия начин полезно за тях. Броят поставени теми е ограничен.